Wednesday, May 20, 2009

Blur

Semalam aku ingat nak balik pukul 3.oo petang coz nak jemput ibu aku balik kerja sb ayah aku balik lambat sb ada check up kat HUKM... Tp disebabkan husband aku byk kerja so x jadilah jemput ibu aku n aku pun terpaksalah balik kul 5.oo walaupun hakikatnya aku mmg nak ngular jer hehehehehe..........


Lepas jemput aku terus g tmpt anak aku ingatker ibu x ambiklagi .. rupa2 nya ibu baru jer lepas ambik anak aku so plan aku ingat nak g kfc guna broucer kfc yang dapat kat petronas tu... dah smpi pertengahan jalan tukar fikiran so mkn kat kedai dkt ngan umah aku.....

Menu aku : Sup tulang + nasi putih + telur dadar
Menu husband aku : nasi goreng ayam lada sulah + telur mata

Lepas mkn terus balik tgk2 ibu baru smpi umah coz ibu pun mkn kat luar jugak.... ... so aku pun terus masuk bilik coz nak solat asar tb2 ibu panggil aku.... tp aku jwb aku nak solat dulu tp nada ibu aku mcm nak marah jerk... aku pelik lah coz aku ada buat salah ker?.... Rupa2nya ibu marah ngan akak aku coz die mcm x nak bertunang jer tp suh aku plak yg sampaikan pelik kan? marah ngan akak aku tp lepas geram ngan aku..... aku blur lagi masa nih ( kes 1 )

Lepas solat aku dgr akak aku tepon ibu so aku dgr ibu duk ulang benda yg sama die ckp ngan aku motif die ckp ngan aku td sb apa eks?????? Lepas tu akak aku nak ckp ngan aku plak.... die marah aku sb x byr bil internet die..... (bukan aku x nak byr masalahnya mmg aku bz harini lgpun transport aku x der so aku yg salah ker? lgpun die bukan bg aku duit pun bila dah kena potong baru kelam kabut so aku byrkan .... bkn nak berkira tp aku mmg x der ramai duit n mmg aku x der masa sgt masa tu (kes 2)

lepas tu aku kuar ngan husband + adam sb nak bwk adam raound sb ptg2 adam dah biasa main kat padang tp disebabkan hari hujan so bawak raound jerlah.... balik lepas tu terus solat maghrib terus ajak adam tido.. aku x tau lah sb skg ni aku rasa letih jerk..... mgkn sb skg aku bangun awal kot tu yg letih cepat....

Kul 10 mcmtu aku terjaga tb2 dpt msg dari along aku bunyi msg mcmni..... (sbb x de internet , aku tak dpt cari bahan nak present esok. puas hati ko ) huhuhuhu.... nape salahkan aku
blur aku tp mls nak panjang cite aku merengek2 kat laki aku soh byrkan huhuhuu,,.... napelah org ske marah aku eks?????????????

Aku ni jahat ker????????????????????????


2 comments:

KENABOI NATURE ADVENTURE said...

saya rasa awak ni tak jahat... tapi awak nih terlalu baik... sebab tuh jadi camtu.. semua org akan marah2... kalau difikirkan takkan sanggup darah daging sendiri buat kat awak macam itu... saya doakan kebahagian awak dan keluarga awak...

p/s suami camner takkan dia diam diri sahaja... dia tak tau ke masalah awak ini..

Lan said...

sayang luper letak lagi satu menu... KAILAN IKAN MASIN...mmm nyamnyam... hehehehh

luv u so much